Aktuality

22.7.2017

Informácia o tom, kedy pečieme pizzu...

Milí priatelia a hostia, niektorí z Vás sa už u nás stretli s výpadkami pizze z našej ponuky. Z personálnych dôvodov bude situácia zrejme trvať dlhší čas. O tom, či práve pizzu pečieme alebo nie Vás budeme priebežne informovať na našom facebooku a webe. Ďakujem za pochopenie, pracujeme na tom, aby sme Vám našu pizzu mohli ponúkať opäť každý deň. Pizza bude u nás najbližší týždeň v ponuke takto: Sobota 22. 7. - nepečieme Nedeľa 23. 7. - nepečieme Pondelok 24. 7. - nepečieme Utorok 25. 7. - pečieme Streda 26. 7. - nepečieme Štvrtok 27. 7. - nepečieme Piatok 28. 7. - pečieme Sobota 29. 7. - pečieme Nedeľa 30. 7. - pečieme Stále platia naše víkendové ponuky jedál ( fazuľová a bryndzová polievka s domácim chlebom, frivaldské halušky, sviečková, marhuľové knedle, pečené mini zemiaky so slaninou, bryndzou a jarnou cibuľkou...), víkendový pivný špeciál a ponuka malinoviek z našich domácich sirupov. Ďakujem. Marek Hromada

13.7.2017

Hľadáme pizzeristu/-ku, čašníka/servírku.

Milí priatelia a hostia, aktuálne hľadáme nových kolegov/kolegyne: PIZZERISTU/PIZZERISTKU s nástupom ihneď ( do trvalého pracovného pomeru, prípadne na čiastočný úväzok alebo brigádne). Skúsenosť s prípravou pizze a prácou v kuchyni je podmienkou. Ponúkame 4,- € na hodinu v čistom + dohodu po skúšobnej lehote a podľa spokojnosti, bezplatné ubytovanie, možnosť prispôsobiť pracovné smeny, dotované stravovanie, zamestnanecké výhody, prácu zameranú na kvalitu a zlepšovanie. ČAŠNÍKA/SERVÍRKU s nástupom ihneď a aspoň krátkou praxou v odbore. Pracovnou náplňou je obsluha, predaj, postupne práca za barom ( čapovanie, príprava domácich malinoviek, jednoduchá barmanská práca, práca baristu - príprava výberovej kávy, domácich čajov...). Barmanské ani baristické skúsenosti na začiatok nepožadujeme. Záujemcov radi zaškolíme. Ponúkame mzdu 3,50 €/hodina + dohodu po skúšobnej dobe a podľa spokojnosti, bezplatné ubytovanie, možnosť prispôsobiť pracovné smeny, dotované stravovanie, zamestnanecké výhody, prácu zameranú na kvalitu a zlepšovanie. Požadujeme poctivosť, záujem o prácu, príjemné vystupovanie, schopnosť pracovať v kolektíve a učiť sa/odovzdávať svoje skúsenosti ostatným. Informácie na t.č. 0905 514 460 alebo píšte na: uhromadov@rajec.net Ďakujem. Marek Hromada

30.6.2017

Oznam o výluke v pečení pizze.

Milí priatela a hostia, z prevádzkových dôvodov nebudeme v sobotu a nedeľu 1. a 2.7.2017 ponúkať pizzu. Platí to pre náš rozvoz aj prevádzku Hostinec u Hromadov v Rajeckej Lesnej. Pizzu pre prevádzku začneme opäť piecť v pondelok 3.7.2017, ohľadom rozvážania Vás budem informovať. Kuchyňa bude otvorená ako obvykle cez prázdniny, tj.do 21.00 hodiny. Ďakujem za pochopenie. Marek

18.6.2017

Hľadáme rozvozcu pizze a pomocnú silu do kuchyne.

Milí priatelia a hostia, na letnú sezónu ponúkame prácu pre: 1. rozvozcu pizze - práca predovšetkým na piatok, sobotu a nedeľu, vhodná aj ako práca popri inom zamestnaní alebo popri štúdiu, na čiastočný úväzok alebo dohodou, s možnosťou pokračovať aj po skončení prázdnin ( pracovná náplň: rozvoz pizze, starostlivosť o auto, vybavovanie telefonických objednávok, pomoc pizzeristovi pri príprave surovín...) 2. pomocnú silu do kuchyne - práca na prázdniny v týždni aj cez víkendy v čase približne od 11.00 do 18.00 hodiny, na smeny alebo podľa dohody - práca na čiastočný úväzok alebo na dohodu, vhodná aj pre študentov ( pracovná náplň: umývanie, čistenie zemiakov a zeleniny, príprava surovín pre kuchyňu aj pizzu) Bližšie informácie na čísle 0905 514 460, alebo píšte na uhromadov@rajec.net Ďakujem. Marek Hromada

14.6.2017

Zmena otváracích hodín.

Milí priatelia a hostia, od piatka 16. 6. 2017 meníme naše otváracie hodiny. Zmena sa týka piatkovej a sobotňajšej záverečnej. Zatvárať budeme o 24.00. Ďakujem. Marek

9.6.2017

Trojičková ponuka a informácie.

Milí priatelia a hostia, počas " Trojičkovej" soboty a nedele ( t.j. 10. - 11. 6.) budeme z kapacitných dôvodov pizzu ponúkať len u nás na prevádzke, bez rozvozov. Od pondelka 12. 6. budeme opäť rozvážať, tak ako zvyčajne. Na " Trojičkový" víkend ( 10.- 11. 6) dávam do Vašej pozornosti našu pokračujúcu sezónnu ponuku, krémovú polievku z medvedieho cesnaku so syrovo-cesnakovým pizza posúchom a stále viac obľúbené zemiakové šúľance s domácim pestom z medvedieho cesnaku a slovenským syrom parmezánového typu Vršatec, obľúbenú držkovú polievku s našim domácim zemiakovým chlebom a tradičnú hovädziu sviečkovú s kysnutou knedľou. Narazili sme súdok pivného špeciálu Kvassar - svetlý 14° ležiak varený s medom z pivovaru Černá Hora. Tento týždeň pribudol do našej ponuky nový domáci bazový sirup, z ktorého pripravujeme sýtenú a nesýtenú bazovú malinovku. Za všetkých " od Hromadov" prajem pokojný víkend. Marek

6.6.2017

Výluka v ponuke a rovzove pizze.

Milí priatela a hostia, z prevádzkových dôvodov nebudeme v stredu a štvrtok 7. a 8.6.2017 ponúkať pizzu. Platí to pre náš rozvoz aj prevádzku Hostinec u Hromadov v Rajeckej Lesnej. Pizzu začneme opäť piecť v piatok 9. 6. 2017, ohľadom rozvážania Vás budem informovať v ďalšom príspevku. Kuchyňa bude otvorená ako obvykle, do 20.00 hodiny. Ďakujem za pochopenie. Marek

19.5.2017

Dnes ( t.j. piatok 19.5.17) pizzu nepečieme.

Milí priatela a hostia, mrzí nás to, ale z prevádzkových dôvodov dnes ( t.j. piatok 19. 5. 2017) nebudeme ponúkať pizzu. Platí to pre náš rozvoz aj prevádzku Hostinec u Hromadov v Rajeckej Lesnej. Kuchyňa, víkendová ponuka s novinkou - šúľancami s pestom z medvedieho cesnaku a syrom Vršatec aj víkendový špeciál - Kvassar 14° sú pripravené:) Ďakujem za pochopenie. Marek

1.5.2017

Sanitárny deň v našej kuchyni - 2. 5. 2017

Milí hostia a priatelia, z dôvodu vykonania sanitárnych prác bude naša kuchyňa v utorok 2. 5. 2017 od 14.30 hodiny uzatvorená. ( pre najhladnejších budeme do 21.00 hodiny piecť pizzu a podávať kapustnicu) Ďakujeme za pochopenie. Marek

26.4.2017

Pozvánka ku stavaniu mája - sobota 29.4.

Milí priatelia a hostia, pozývame Vás ku tohtoročnému STAVANIU MÁJA! V sobotu 29.4. od 17.30 hodiny. Ku stavaniu mája zahrajú a zaspievajú Heligónkari spod Kľaku a folklórna skupina Frívaldzianka ( do 19.30). Pripravená bude tiež víkendová a sezónna ponuka jedál: - krémová polievka zo zbieraného medvedieho cesnaku - fazuľová polievka s údeným mäsom a sušenými slivkami - ragú z teľacieho mäsa s karlovarskou žemľovou knedľou ( mäso "z lúky" od miestneho chovateľa) - Frivaldské trhané halušky s gazdovsku slaninou ( z nepasterizovanej ovčej bryndze od miestneho chovateľa) - májová Pastierka pizza - náš domáci zemiakový chlieb - pivný špeciál - Ferdinand 13° - polotmavý, bylinkový a sladká pozornosť pre každého účastníka. Tešíme sa na spoločné stretnutie! Marek

Strany: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 

Naši partneri:
Obec Rajecká Lesná www.rajeckalesna.info
Rajec - pramenitá voda www.rajec.com
Rodinné pasy www.rodinnepasy.sk
Vinárstvo Juraj Zápražný
Vinárstvo JM Doľany www.jmvinar.sk
Pivovar Čierna Hora www.pivovarcernahora.cz
Kofola www.kofola.sk
Rudolf Jelínek www.rjelinek.cz
Fernet Stock www.stock.cz
Julius Meinl www.meinl.sk
Redbull www.redbull.sk
Farnosť Rajecká Lesná www.rajeckalesna.org
Informácie o Slovenskom betheleme nájdete na betlehem.rajeckalesna.org